Tájékoztatás járványügyi intézkedésekről!

2020. november 20. - 10:00

 

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020 (11.10.) Korm. rendelet érinti a felsőoktatási intézmények működését. 

A rendeletnek megfelelő egyetemi és kari szabályokról, további teendőkről, ütemtervekről a kari vezetés rövidesen értesíteni fogja az Egészségügyi Kar oktatóit, dolgozói és hallgatóit.  

Kérem, kísérjék figyelemmel a kar honlapját, ez e-mailjüket, valamint Neptun üzeneteiket.
 
Nyíregyháza, 2020.11.11.

 

 

Dr. habil Móré Marianna
dékán

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.