Emelt szintű érettségi

 

Emelt szintű érettségi

és Felsőoktatási felvételi szakmai vizsga* előkészítő

TÁRSADALOMISMERET

tárgyból

 

2022-ben a társadalomtudományi szakra jelentkező diákoknak egy tantárgyból kötelező emelt szintű érettségi vizsgát tenni. Különböző tantárgyak mellett (matematika, történelem, magyar nyelv és irodalom, idegen nyelv) a felvételizni vágyó diákok választhatják a társadalomismeretet.
 
A sikeres emeltszintű érettségi és felsőoktatási felvételi szakmai vizsga megszerzéséhez kívánunk hozzájárulni.

  • Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Nyíregyháza Sóstói u. 2-4.
    Helyszín: - A képzés ONLINE lesz megtartva.
  • Tanfolyam tervezett kezdő időpontja: 2022. február 05. (szombati napokon)
  • Tanfolyam tervezett díja: 25.000 Ft (minimum 10 fő résztvevő esetén). A tanfolyam díjának befizetéséhez részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft) a tanfolyam első időpontjáig, a második részletet pedig 2022. március 11-ig várjuk a hallgatóktól. A tanfolyam díja magába foglalja a próbateszt megírását és értékelését.
  • Jelentkezési határidő: 2022. január 31.

 

FELHÍVÁS

 

Emelt szintű társadalomismeret érettségivel jelentkezz a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szociális munka alapszakára!

 

További információ: a e-mail címen kérhető

 

 

 

Frissítés dátuma: 2022.01.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.