Demonstrátori Pályázati Felhívás

 

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara pályázatot hirdet a 2020/2021-es tanév őszi félévére demonstrátori feladatok ellátására.

A pályázat tartalmi elemeit és a hallgatói demonstrátor általános feladatait a mellékelt Kari Szabályzat tartalmazza.
 

A demonstrátori cím elnyerésére a pályázatok beadási határideje:

2020. szeptember 18.

 

A demonstrátor jelölt a demonstrátori cím, valamint a demonstrátori ösztöndíj/díj elnyeréséről vagy kérelme elutasításáról 2020. szeptember 24-ig kap értesítést.

A díjazott demonstrátor esetén a demonstrátori ösztöndíj/díj összege 30.000 Ft, melyet az ösztöndíjat/díjat elnyerő hallgatók egy összegben kapnak meg.

Kérem az érdeklődőket, hogy pályázatuk készítésekor legyenek figyelemmel a Kar Demonstrátori Szabályzatában foglaltakra és pályázatukat a csatolt űrlapon adják be. 

 

Határidő után érkezett, és a Szabályzat 2. § (3) bekezdésében foglaltaknak nem megfelelő pályázatok elutasítást nyernek.
 

A pályázattal kapcsolatos további információk a tanszékvezetőnél, illetve az Egészségügyi Kar Tanulmányi Adminisztrációs és Diáktanácsadó Iroda vezetőjénél szerezhetők be.
 

Várjuk a tudományos-kutató munka és az oktatói tevékenység iránt érdeklődő ambiciózus hallgatók jelentkezését.

 

PÁLYÁZATI ŰRLAP

 

Nyíregyháza, 2020. szeptember 14.

                                      Dr. Sárváry Attila s.k.
                                       oktatási dékánhelyettes

Frissítés dátuma: 2020.09.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.