ZAMAT GASZTRO-ÉLMÉNY FESZTIVÁL

2022. szeptember 22. - 11:00
A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar, Pulled pork és a 3 muskétás nevű csapatával, képviselte magát a Zamat Fesztiválon.

A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar csapata (Pulled pork és a 3 muskétás) képviselte magát a Zamat Fesztiválon, ahol Debreceni páros kolbászt kellett készíteni. A kíváló recept meghozta eredményét, amelyben titkos, de megengedett alapanyagokat is használt Karunk csapata. A recept bevált, a párosok elfogytak, és biztos, hogy jövőre is ott leszünk, reméljük több csapattal.
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.