VÁRANDÓSSÁG HETE

2019. május 14. - 09:00

Az elmúlt héten került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház, valamint karunk Védőnői Módszertani és Népegészségtani Tanszékének közös szervezésében a Várandósság Hete programsorozat, amelynek keretében május 10.-én karunkon akkreditált továbbképzésre is sor került „Egészséges életkezdet támogatása” címmel.
A résztvevőket Dr. habil Móré Marianna dékán, Dr. Adorján Gusztáv az SzSzBMK főigazgatója, Dr. med. habil Ajzner Éva az SzSzBMK Tudományos Bizottságának elnöke, valamint Jávorné Dr. Erdei Renáta tanszékvezető köszöntötte. 
Karunk képviseletében a plenáris ülésen hangzott el Rusinné Dr. habil Fedor Anita „Családpolitikai eszközök hatása a gyermekvállalási tervekre és a nők munkábaállására” című előadása.
A plenáris ülést követően két szekcióban folyt a munka. Az első szekcióban „Várandósok egészségmagatartása, különös tekintettel táplálkozási és testmozgási szokásaikra” címmel hangzott el Jávorné Dr. Erdei Renáta, Danilás Ilona és Kovás Vivien előadása. 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ