Pótfelvételi

 

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán a 2020/2021-es tanévben induló - a felvi.hu oldalon meghirdetett - képzésekre pótfelvételi eljárás keretében is van lehetőség jelentkezni.
/Fontos információ, hogy csak azok jelentkezhetnek, akiket az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy nem is jelentkeztek. A pótfelvételi során csupán egyetlen képzést lehet megjelölni./

A pótfelvételi eljárásban a korábbi évektől eltérően nemcsak önköltséges képzések hirdethetők meg.

A 2020. évi pótfelvételi eljárás során alapképzésben állami ösztöndíjas képzések is meghirdetésre kerültek az alábbi képzési területeken:

  • Orvos- és egészségtudomány képzési terület alapképzési szakjain:

    • ápolás és betegellátás,
    • egészségügyi gondozás és prevenció,
    • egészségügyi szervező.
  • Társadalomtudomány képzési terület alapképzési szakán:

    • szociális munka.

 

A 2020. ÉVI PÓTFELVÉTELI ELJÁRÁSBAN MEGHIRDETETT KÉPZÉSEK:

 

F E L V I . H U

 

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 9.
 

A pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, a felvi.hu oldalon.

A pótfelvételi eljárással kapcsolatban bővebb információkat a felvi.hu oldalon talál.

 

Kérjük, figyeljenek a pontszámításhoz szükséges dokumentumok, valamint a sajátos bemeneti követelménnyel rendelkező szakoknál a megfelelő dokumentumok pontos és időben történő feltöltésére!

 

 

Mesterképzéseinkre történő pótfelvételi elbeszélgetés/vizsga időpontja:

2020. augusztus 14. - Webex rendszeren keresztül.
 
A felvételi elbeszélgetéssel/vizsgával kapcsolatos tudnivalókról és az útmutatóról a "Cisco Webex Meeting room" használatához a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást.

 

Frissítés dátuma: 2020.08.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.