I. Nemzetközi Balkán Kongresszus

2021. október 14. - 10:00

2021. október 2-4. között rendezte meg a 1st International Balkan Congress on Neurology Neuroscience címmel, a Tekirdag Neurology Research Association. Előadás megtartására kérték fel a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karról Dr. Papp Katalin főiskolai docenst. 
A kongresszus ápolói szekciójában hangzott el a felkért előadás, melynek címe: Gut microbiota: what is it and why is it important? Ebben a szekcióban három előadás hangzott el, és mindegyik ehhez a témához kapcsolódott. A további előadók beszéltek a mikribioták kapcsolatáról az agy működéséhez, valamint a dietotherápia szerepe a bélflóra fenntartásában, és ezek kapcsolata a sclerosis multiplex krónikus betegséghez. 

A kongresszus web oldala: https://ibcnn2021.com/

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.