Professor Emeritus cím adományozása

2020. november 06. - 11:00

A Debreceni Egyetem Szenátusa támogatta az Egészségügyi Kar azon előterjesztését, melyben Professor Emeritus cím adományozását javasolta Prof. HC. Dr. habil Láczay Magdolna kolléganőnk számára. 

Professor Emeritus cím adományozható a nyugdíjba vonuló, kiemelkedő életpályát felmutató munkatársaink részére.

Prof. HC. Dr. habil Láczay Magdolna a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának megbecsült oktatója. 35 éve dolgozik a felsőoktatásban. 2017. januárjától dolgozik főiskolai tanárként a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán, ahol töretlen erővel és ambícióval segíti az Egészségügyi Informatikai Tanszék működését. Fő feladata a tanszék stratégiai fejlesztésének segítése, valamint a szakterületén tevékenykedő tanársegédek, adjunktusok mentorálása, kutatásba való bevonása, támogatása.

Ezúton is szívből gratulálunk Kolléganőnknek a Professor Emeritus cím elnyeréséhez!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.