Sikeres habilitáció!

2020. november 03. - 17:00
Dr. Jóna György, Karunk Szociális és Társadalomtudományi Intézetének adjunktusa 2020. november 2-án sikeres habilitációs előadást tartott.

 

Dr. Jóna György, Karunk Szociális és Társadalomtudományi Intézetének adjunktusa 2020. november 2-án sikeres habilitációs előadást tartott a Debreceni Egyetem Társadalomtudományi Habilitációs Bizottsága előtt.

Magyar nyelvű tudományos előadását: Az üzleti hálózatok és a regionális gazdasági növekedés kapcsolata címmel tartotta, az idegen nyelvű tudományos előadása Correlations of business networks and regional economic growth címmel hangzott el.

Kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően a Bíráló Bizottság egyöntetűen javasolta Dr. Jóna György adjunktusnak a " habilitált doktor" cím odaítélését.

Ezúton is szívből gratulálunk Kollégánknak tudományos és oktatói munkájának e fontos lépéséhez!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.