Minőségbiztosítás

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara a hazai egészségügyi felsőoktatás intézményeként magas szintű, korszerű, sokoldalú interdiszciplináris képzéssel, kutatással és fejlesztéssel járul hozzá a munkaerő-piaci igények kielégítéséhez. Ezt a küldetést a kar, az egyetem oktatói, dolgozói és hallgatói közösen, a minőségügy elkötelezettjeként, hazai és nemzetközi partnerekkel együttműködve, a foglalkoztatók igényeit szem előtt tartva teljesítik. A karon 1999-től minőségbiztosítás működik. A kar a képzési és kutatási tevékenységre kiépített European Fundation for Quality Management (EFQM) kiválósági modell szerinti kari minőségügyi rendszerébe 2006-tól folyamatosan integráltuk az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. A kar EN ISO 9001:2008 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszerét külső auditor legutóbb 2013 végén ellenőrizte.

A kar, a szervezeti egységek vezetőinek, oktatóinak és dolgozóinak célja, hogy szolgáltatásával a végzett hallgatók és az őket alkalmazó munkahelyek egyaránt elégedettek legyenek.

A minőségmenedzsmenttel egyetemi és kari kapcsolatos dokumentumok

Minőségügyi dokumentumok - Csak bejelentkezés után!

link: védett oldalra

A kari honlap átalakítása miatt minden dokumentum a Minőségügyi irodán érhető el.

Elérhetőségek

Frissítés dátuma: 2018.01.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ