Magyar Tudomány Ünnepe 2018.

Kedves Kollégák!

Mellékelem az MTA DAB Területi Bizottság tájékoztató levelét a Magyar Tudomány Ünnepe 2018. (Továbbiakban MTÜ 2018.) rendezvényeivel kapcsolatban. A Magyar Tudományos Akadémia Elnökségének döntése értelmében a 2018. évi Magyar Tudomány Ünnepe mottója: "Határtalan tudomány". Ezért a MTA DAB Területi Bizottság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szakbizottsága egy nemzetközi tudományos ülést szándékozik szervezni, határon belüli és határon túli kutatók részvételével.

A konferenciának három tervezett eleme lenne:

 

1. Plenáris előadások (Résztvevő országonként egy-egy, az előadókat az adott ország képviselői kérik fel.)

 

2. Szekció-előadások (Tudományterületenként csoportosítva,10-15 perces előadások egy kis vitával, Igény és kellő számú jelentkezés esetén angol nyelvű szekciót is létesítünk. Hallgatói előadásokat is várunk, „Inkubátor” szekciót is szervezünk.) 

 

3. Lektorált tanulmánykötet, vagy „Acta” folyóirat különszám az elhangzott előadásokból. (Legalább 10-12 tanulmány esetén, mely vállalása az előadók számára opcionális. A szerkesztő bizottságot a résztvevő intézmények (munkabizottságok) delegált tagjai alkotják majd, lektorálásról az az intézmény (munkabizottság) gondoskodik, ahonnan jött a szerző.

Részletes program a meghívóra kattintva érhető el.

 

MEGHÍVÓ

 

A konferencia időpontja: 2018. november 21. 14.oo.

A helyszíne: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Torony előadók 4400 Nyíregyháza Sóstói u. 2.-4. 

 

Absztrakt füzet letöltése itt.

 

A jelentkezés határideje: 2018. október 20. (Jelentkezési lapon, előadás címmel, a címre visszaküldve)

A kézirat leadásának határideje: 2018. december 21. (Ha vállalt tanulmányt a szerző.  A közlés feltételei http://ams.foh.unideb.hu honlapon találhatók.) 

 

Jelentkezési lap

Regisztrációs lap

 

Reméljük, hogy erre a hagyományos rendezvényre az idén is szép számmal lesznek jelentkezők! Mindenkinek jó felkészülést és sikeres konferenciát kívánok!

Nyíregyháza, 2018. augusztus 24.

 

Tisztelettel: 

 

Dr. Kiss János
tanszékvezető főiskolai tanár
tudományos dékánhelyettes

Frissítés dátuma: 2019.01.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ