Kihelyezett Tanszék

Társadalmi Integrációs és Innovációs Kihelyezett Tanszék/ Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, Jász- Nagykun Szolnok Megye. 

 

A Társadalmi Integrációs és Innovációs Kihelyezett Tanszék alapításának célja, hogy a Társadalomtudományi és Szociális Munka Tanszék és a Máltai Szeretetszolgálat közötti együttműködést tovább erősítse azáltal, hogy szervezetten támogatja a Jász- Nagykun Szolnok megyei szociális szakemberek részvételét képzésekben, elsősorban szociális munka alapszakon és különböző szakirányú továbbképzésekben. A Kihelyezett Tanszék a szociális munka szakos hallgatók számára lehetőséget biztosít Jász- Nagykun Szolnok megye hátrányos helyzetű településein a Máltai Szeretetszolgálat koordinálásával folyó felzárkóztatási programokba való bekapcsolódásra, szervezi a megyei gyakorlati képzőhelyekkel való kapcsolattartást, a hallgatói csoportok koordinálását. 

A Kihelyezett Tanszék lehetőséget biztosít a Társadalomtudományi és Szociális Munka Tanszék oktatóinak és hallgatóinak, hogy bekapcsolódjanak új tartalmú kutatásokba. A két Tanszék adottságainak és sajátosságainak megfelelően koordinálja nemzetközi kapcsolatait, kölcsönösen képviseli a másik fél érdekeit nemzetközi és tudományos fórumokon.  

 

 

Frissítés dátuma: 2021.10.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.