II. Ápolástörténeti szakmai vetélkedő

2019. november 26. - 12:30
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara adott otthont a II. Ápolástörténeti szakmai vetélkedőnek, melyen Karunk 6 ápoló hallgatója vett részt.

2019.11.09-én Budapesten, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara adott otthont a II. Ápolástörténeti szakmai vetélkedőnek, melyen az Egészségügyi Kar 6 ápoló hallgatója, és egy kísérőtanár vett részt.
A versenyen 3 helyezést ért el a Kar „All Around” csapata (Maczkó Mónika, Lakatos Magdolna, Posta Máté), 4 helyezést ért el  a „Mókuskák” csapat (Petrus Szilárd, Kocsis János Dániel, Sebők Martin).
A MESZK különdíját a Debreceni Egyetem- Egészségügyi Karának „All Around” csapata nyerte el. Felkészítő tanárok: Dr. Papp Katalin, Radó Sándor Istvánné, Törő Viktória.

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.