Érettségi előkészítő tanfolyam

ÉRETTSÉGI  ELŐKÉSZÍTŐ  TANFOLYAM

a

Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán

 

 

A 2018. évi felvételi eljárás több tudományterületen az alapszakra történő felvétel feltétele, hogy a jelentkező egy tantárgyból emelt szintű érettségi vizsgával rendelkezzen.

 

Az egészségtudományi területen az ápoló, mentőtiszt, szülésznő, védőnő, egészségügyi szervező szakokra ez nem vonatkozik, de az emelt szinten legalább 45%-os eredményt elért érettségi alapján tantárgyanként 50 többletpontot kaphatsz, javítva ezzel felvételi esélyeidet.

 

Az Egészségügyi Kar az előbb felsorolt képzéseink iránt érdeklődőknek, az arra jelentkezőknek közép vagy emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot indít biológia és egészségügyi alapismeretek tantárgyakból.

 

Ütemezés: 10 hét, heti 1x5 óra, szombatonként 9:00 - 14:00.

Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Nyíregyháza Sóstói u. 2-4.

Tanfolyam tervezett időtartama: 2018. január/február, március, április

Tanfolyam díja: 25 000 Ft. A tanfolyam díjának megfizetésében részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft.) a tanfolyam első időpontjáig, a második részletet (10.000 Ft) pedig 2018. március 30-ig várjuk a hallgatóktól. A tanfolyam díja magában foglalja az ingyenes próbateszt megírását és értékelését. 

 

Azok a hallgatók, akik érettségi előkészítőre jártak és felvételt nyertek a karra automatikusan bekapcsolódnak a hallgatói tanulástámogató ösztöndíj programunkba, mely anyagi támogatást nyújt a képzés elvégzéséhez.

 

Jelentkezési határidő: 2018. január 30.

Jelentkezés: a jelentkezési lap letölthető a http://foh.unideb.hu/hu/emelt-szintu-erettsegi oldalról. 

 

További információ: a 06-30/246-7623 telefonszámon, illetve a        e-mail címen kérhető.

 

Az érettségi előkészítő tanfolyam minimum 10 fő esetén indul.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz hozzánk!

Frissítés dátuma: 2018.01.10.