Diáktudomány 7. – Közösen a tudományért

2022. június 01. - 11:15
„Diáktudomány 7.– Közösen a tudományért”– kötet bemutatója. A kötet az idei helyi TDK Konferencián kimagasló eredményt elért pályamunkákból született.

 

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán immár hagyomány, hogy megjelentetjük a hallgatók tudományos kutatásait Diáktudomány kötetünkben. Az idei „Diáktudomány 7. – Közösen a tudományért” – kötet bemutatójára  2022. május 30-án hétfőn 14 órai kezdettel került sor. A kilenc tanulmányt tartalmazó kötet a 2021/2022-es tanév helyi Tudományos Diák Konferenciáján helyezést, kimagasló eredményt elért pályamunkákból született. Nyíregyházi és határon átnyúló együttműködéseinknek köszönhetően egészségügyi középiskolás diákok és határon túli hallgatók is publikáltak kötetünkben. Tudományterületileg is színes kép jellemzi a kötetet, mind az egészségtudomány, mind a társadalomtudomány, mind pedig a két említett terület összefonódásából született interdiszciplináris jegyeket magukban hordozó tanulmányok kerültek bemutatásra.
Ebben a tanévben az NTP-HHTDK-21-0049 kódszámú, Közösen a tudományért című, TDK tevékenységet támogató pályázat adta a finanszírozási hátterét a tanulmánykötet megjelenésének. 
A kiadvány megtekinthető a kari honlap TDK felületén is.

Kiadvány: Diáktudomány 7. - Közösen a tudományért

KÉPGALÉRIA

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.