Dékáni Hivatal

Dékáni Hivatal vezető: Rajtmárné Zsadányi Mariannügyvivő-szakértő

Feladatköre:

  • A Dékáni Hivatal vezetője a Kar igazgatási, szervezési és ellenőrzési feladatai ellátásában segíti a Dékánt.
  • A Dékáni Hivatalt a Dékánnak közvetlenül alárendelt Dékáni Hivatal vezetője vezeti, aki a szakmai és hivatali felügyeletet érintő kérdésekben együttműködik a Debreceni Egyetem főtitkárával.
  • A vezetőt - a Kari Tanács véleményének kikérése után - a Dékán bízza meg a feladat ellátásával.
  • A vezető feladatkörébe tartozik a Kar igazgatási, adminisztratív tevékenységének koordinálása és irányítása, az intézményi Irattározási Szabályzat és Rend kialakítása. Közvetlenül irányítja a Dékáni Hivatal ügyviteli tevékenységét, gondoskodik az irattározási rend intézményi betartatásáról.
  • Igazgatási és adminisztratív ügyekben segíti a Dékán, a dékánhelyettes(ek) munkáját, megszervezi az egyes - konkrét - döntések végrehajtását. Ellátja a Kari Tanács titkári feladatait. Gondoskodik a Kari Tanács üléseinek, valamint egyéb ülések technikai és adminisztratív lebonyolításáról, továbbá a Kari Tanács által alkotott határozatok, állásfoglalások minél szélesebb körű megismertetéséről. 

 

Munkatársak:

 

 

Frissítés dátuma: 2021.10.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.