Emelt szintű érettségi előkészítő

 

Egészségügyi alapismeretek és biológia tárgyból a
Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán

 

 

A 2021. évi felvételi eljárásban bármely alapszakra történő felvétel feltétele, hogy a jelentkező egy tantárgyból emelt szintű érettségi vizsgával rendelkezzen.

 

Az Egészségügyi Kar az egészségtudományi képzései iránt érdeklődőknek emelt szintű érettségire felkészítő ONLINE tanfolyamot indít egészségügyi alapismeretek és biológia tantárgyból.

 

Ütemezés: 10 hét, heti 1x5 óra, szombatonként 9:00 - 14:00

Tanfolyam tervezett időtartama: 2021. január, február, március, április

Tanfolyam díja: 25 000 Ft

A tanfolyam díjának megfizetésében részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft.) a tanfolyam első időpontjáig, a második részletet (10.000 Ft) pedig 2021. január 31-ig várjuk a hallgatóktól. 

A tanfolyam díja magában foglalja az ingyenes próbateszt megírását és értékelését. 

 

Jelentkezési határidő: 2021. január 31.

 

A jelentkezési lap letölthető itt.

 

További információ:

a 06-30/246-7623 telefonszámon, illetve a

e-mail címen kérhető.
 

 

Az érettségi előkészítő tanfolyam minimum 10 fő esetén indul.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz hozzánk!

 

 

Frissítés dátuma: 2021.01.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.