Sikeres habilitáció!

2020. október 14. - 08:00

Dr. Szoboszlai Katalin, Karunk Szociális és Társadalomtudományi Intézetének főiskolai docense 2020. október 13-án sikeres habilitációs előadást tartott az ELTE Társadalomtudományi Karának Habilitációs Bizottsága előtt.

Magyar nyelvű tudományos előadását: A nyomor láthatatlan helyzetei-Uzsorástól a Strihplatzig címmel tartotta, az idegen nyelvű tudományos előadása Hungarian Female Szex Workers in abroad címmel hangzott el.
Teljesítménynek köszönhetően a Bíráló Bizottság egyöntetűen javasolta  Dr. Szoboszlai Katalin főiskolai docensnek a " habilitált doktor" cím odaítélését.

Ezúton is szívből gratulálunk Kolléganőnknek tudományos és oktatói munkájának e fontos lépéséhez!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.