Érettségi előkészítő tanfolyam

ÉRETTSÉGI  ELŐKÉSZÍTŐ  TANFOLYAM

a

Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán

 

A 2019. évi felvételi eljárás több tudományterületen az alapszakra történő felvétel feltétele, hogy a jelentkező egy tantárgyból emelt szintű érettségi vizsgával rendelkezzen.

Az egészségtudományi területen az ápoló, mentőtiszt, szülésznő, védőnő, egészségügyi szervező szakokra ez nem vonatkozik, de az emelt szinten legalább 45%-os eredményt elért érettségi alapján tantárgyanként 50 többletpontot kaphatsz, javítva ezzel felvételi esélyeidet.

Az Egészségügyi Kar az előbb felsorolt képzéseink iránt érdeklődőknek, az arra jelentkezőknek közép vagy emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot indít biológia közép szintű és emelt szintű egészségügyi alapismeretek tantárgyakból.

Ütemezés: 10 hét, heti 1x5 óra, szombatonként 9:00 - 14:00.

Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Nyíregyháza Sóstói u. 2-4.

Tanfolyam tervezett időtartama: 2019. január/február, március, április

Tanfolyam díja: 25 000 Ft. A tanfolyam díjának megfizetésében részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft.) a tanfolyam első időpontjáig, a második részletet (10.000 Ft) pedig 2019. március 30-ig várjuk a hallgatóktól. A tanfolyam díja magában foglalja az ingyenes próbateszt megírását és értékelését.

Az előkészítő tanfolyamon részt vett, a DE Egészségügyi Karra felvételt nyert hallgatók automatikusan bekerülnek egy mentorprogramba, melynek keretében 15.000 Ft-os ösztöndíjkiegészítésben részesülnek!

Jelentkezési határidő: 2019. január 30.

Jelentkezés: A jelentkezési lap letölthető itt.

További információ: a 06-30/246-7623 telefonszámon, illetve a  e-mail címen kérhető.

Az érettségi előkészítő tanfolyam minimum 10 fő esetén indul.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz hozzánk!

Frissítés dátuma: 2019.01.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ