VALIDÁCIÓ

Validációs eljárással kapcsolatos információk

 

A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara a felsőoktatási szakképzésben, az alapképzésben, a mesterképzésben, a szakirányú továbbképzésben tanulmányaikat kezdők/tanulmányokat folytatók számára lehetőséget ad munkatapasztalatok és egyéb, nem a felsőoktatási törvény hatálya alá eső képzésekben teljesített követelmények elismerésére.

A tanulmányok megkezdését megelőzően megszerzett tudás, munkatapasztalat elismerését a 2011. évi CCIV. törvény 49. § (6)-(7) bekezdései és a Debreceni Egyetem Tanulmányi és Vizsgaszabályzata 16. § (8) és (9) bekezdései teszik lehetővé.

 

 

  • Egészségtudományi Intézet tájékoztatója a validációs eljáráshoz
    (Érvényes: 2022/2023-as tanév ősz)

 

  • Szociális és Társadalomtudományi Intézet tájékoztatója a validációs eljáráshoz (2017/2018-as mintaterv szerinti)

 

 

 

 

 

Frissítés dátuma: 2022.09.06.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.