Pótfelvételi

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán a 2018/2019. tanévben induló - felvi.hu oldalon meghirdetett - képzésekre pótfelvételi eljárás keretében is van lehetőség jelentkezni. 

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 6.

A pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, a felvi.hu oldalon, előzetes regisztrációt követően. 
A pótfelvételi eljárással kapcsolatban bővebb információkat a felvi.hu oldalon talál.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy az Ápolás mesterképzésre állami ösztöndíjas képzésre is jelentkezhetnek a pótfelvételi során, erről bővebb információt ide kattintva olvashatnak.

 

Kérjük figyeljenek a pontszámításhoz szükséges dokumentumok, valamint a sajátos bemeneti követelménnyel rendelkező szakoknál a megfelelő dokumentumok pontos és időben történő feltöltésére!

Sajátos bemeneti követelmények:

Az ápolás és betegellátás [ápoló] szakirány alapképzési szak levelező munkarendre az egészségügyi szakmacsoportba tartozó végzettséggel és jelenleg ilyen munkakörben dolgozók jelentkezhetnek.

Az ápolás és betegellátás [mentőtiszt] szakirány alapképzési szak levelező munkarendre mentőápoló végzettséggel és legalább 2 év mentőápolói gyakorlattal vagy főiskolai, illetve ápoló alapképzési végzettséggel és 2 év gyakorlattal rendelkezők és jelenleg mentőápoló vagy ápoló munkakörben dolgozók jelentkezhetnek. 

Mesterképzéseinkre történő pótfelvételi elbeszélgetés/vizsga időpontja: 

2018. augusztus 21. 9:00 óra
 

Helye:  DE Egészségügyi Kar
             4400 Nyíregyháza, Sóstói út 2-4.
             "D" épület 1. emelet tárgyalóterem, valamint tanácsterem

Frissítés dátuma: 2019.01.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ