Pótfelvételi

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán a 2019/2020-as tanévben induló - a felvi.hu oldalon meghirdetett - képzésekre pótfelvételi eljárás keretében is van lehetőség jelentkezni.
/Fontos információ, hogy csak azok jelentkezhetnek, akiket az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy nem is jelentkeztek. A pótfelvételi során csupán egyetlen képzést lehet megjelölni./

 

A 2019. ÉVI PÓTFELVÉTELI ELJÁRÁSBAN MEGHIRDETETT KÉPZÉSEK:

- Alapképzésben meghirdetett képzések
- Mesterképzésben meghirdetett képzések

"Mesterképzésre történő jelentkezés és a felvétel sajátos feltételei"

 

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 7.
 

A pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, a felvi.hu oldalon.
A pótfelvételi eljárással kapcsolatban bővebb információkat a felvi.hu oldalon talál.

 

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az Ápolás mesterképzésre nappali tagozaton ÁLLAMI ÖSZTÖNDÍJAS képzésre is jelentkezhetnek a pótfelvételi során, erről bővebb információt ide kattintva olvashatnak.

 

Kérjük, figyeljenek a pontszámításhoz szükséges dokumentumok, valamint a sajátos bemeneti követelménnyel rendelkező szakoknál a megfelelő dokumentumok pontos és időben történő feltöltésére!

 

Mesterképzéseinkre történő pótfelvételi elbeszélgetés/vizsga időpontja:

2019. augusztus 21. 9:00 óra

Helye:

DE Egészségügyi Kar
4400 Nyíregyháza, Sóstói út 2-4.
"D" épület 1. emelet tárgyalóterem, valamint tanácsterem

 

A felvételi elbeszélgetéssel/vizsgával kapcsolatos tudnivalókról a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást.
 

Frissítés dátuma: 2019.07.30.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.