Sikeres habilitáció!

2020. június 17. - 08:00

Dr. Huszti Éva, Karunk Szociális és Társadalomtudományi Intézetének főiskolai docense 2020. június 12-én sikeres habilitációs előadást tartott az ELTE Társadalomtudományi Karának Habilitációs Bizottsága előtt.

Magyar nyelvű tudományos előadását: Hidak nélkül a végeken címmel tartotta, az idegen nyelvű tudományos előadása Measuring egocentric networks using Contact Diary címmel hangzott el.

Kimagasló teljesítménynek köszönhetően a Bíráló Bizottság egyöntetűen javasolta Dr. Huszti Éva főiskolai docensnek a " habilitált doktor" cím odaítélését.

Gratulálunk Kolléganőnknek tudományos és oktatói munkájának e fontos lépéséhez!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.