Koronavírus fertőzéssel összefüggő intézkedések a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán

2020. március 11. - 17:00
A Magyar Kormány intézkedései alapján tájékoztatjuk az Egészségügyi Kar hallgatóit, oktatóit, és minden munkavállalóját.

A Magyar Kormány intézkedései alapján az alábbiakról tájékoztatom az Egészségügyi Kar hallgatóit, oktatóit, és minden munkavállalóját: 

 

1. A Debreceni Egyetem intézkedései a Kormányülésen elhangzottakkal kapcsolatban 2020. március 12-én kerülnek kialakításra.

2. Az Egészségügyi Kar vezetése átmenetileg a következőkről ad tájékoztatást: 

 

a. A Kormány intézkedésével összhangban 2020. március 12. napjától (csütörtöktől) az oktatás kontakt óratartás formájában bizonytalan ideig szünetel. 

b. Az oktatást távoktatás formájában folytatjuk az átmeneti időszakban. 

c. A hallgatók a tananyagok jelentős részét az eLearning rendszeren keresztül elérhetik, a többi kurzus esetében az előadások anyagát az oktatók a szakok közös e-mail címére megküldik a hallgatóknak, ezért kérjük a hallgatókat, hogy ezt az e-mail címet osszák meg az oktatókkal. 

d. A tantermi gyakorlati órák pótlásának módját kidolgozzuk, erről minden hallgatót időben értesítünk. 

e. Az intézményen kívüli gyakorlatok pótlását a gyakorlati helyekkel közösen kidolgozzuk.

f. Az adminisztratív állományban dolgozók számára a munka a megszokott rendben folyik mindaddig, amíg az Egyetem vezetése arról másképpen nem rendelkezik. 

 

Nyíregyháza, 2020.03.11                                                                                                                                                            Dr. habil Móré Mariann
                                                                                                                                                                                                                     mb. dékán

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.