#BE FITT-EK - Légy Fiatal Társadalom Tudósunk!

2020. március 10. - 14:00
Kreatív, szórakoztató társadalomtudományi vetélkedő középiskolások számára.

#BE FITT-EK #BE FITT-EK
Légy Fiatal Társadalom Tudósunk!

Kreatív, szórakoztató társadalomtudományi vetélkedő középiskolások számára.

A verseny célja, hogy a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szociális és Társadalomtudományi Intézet által kutatott és oktatott tudományterületek iránt kreatív, játékos formában felkeltse a középiskolások érdeklődését, valamint segítse és ösztönözze az erre a pályára készülő diákokat a pályaválasztásban.

Fődíj: Egy nap az osztályoddal a Sóstó Aquarius Élményfürdőben 

Gimnáziumok, és szakközépiskolák diákjaiból szerveződött osztályonkénti 5 fős csapatokat várunk. Nevezz a csapat fantázianevével, a csapattagok névsorával, valamint az iskola, osztály megjelölésével a címen. 

Jelentkezési határidő: 2020. március 1., vasárnap éjfél

A verseny egy írásbeli és egy szóbeli fordulóból áll. 

Első írásbeli forduló beküldési határideje: 2020. március 9., hétfő  éjfél

A szóbeli döntőbe az írásbeli forduló eredményeinek összesítése után, a legmagasabb pontszámmal rendelkező 5 csapat jut be. 

A döntőbe jutott csapatok!

Döntő.

A koronavírus fertőzés terjedésére tekintettel - figyelembe véve a Debreceni Egyetem Járványügyi Munkacsoportjának döntéseit - a verseny Egészségügyi Karon megrendezésre kerülő 2020. március 17-i döntője elhalasztásra kerül.

Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk benneteket!

Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar (Nyíregyháza, Sóstói út 2-4. Zilahi-terem)

 

 

Szervezők elérhetősége:
email: ,
telefon:42/598-240, 42/523-006

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.