Diplomaosztó Ünnepség az Egészségügyi Karon

2020. február 10. - 13:15
Megtartotta Tanévzáró Diplomaosztó Ünnepi Szenátusi és Kari Tanácsülését a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara.

Megtartotta Tanévzáró Diplomaosztó Ünnepi Szenátusi és Kari Tanácsülését a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara.

Az ünnepség köszöntők és tanévzáró beszédek elhangzásával kezdődött, melyet a végzett hallgatók oklevél átadása követett. Összesen 60 fő szerzett diplomát, közülük negyvenöten alapképzés, tizenegyen mesterképzés, négyen szakirányú továbbképzés keretében végeztek.

Az eseményen kitüntetések és díjak átadására is sor került. A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar fejlődésért, szakmai színvonalának emelésért kifejtett kiemelkedő teljesítményéért Debreceni Egyetemért Emlékérmet kapott Dr. Horváth László főiskolai docens. A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Kiváló Oktatója kitüntetésben Gyulai Anikó; A Kar kiváló Dolgozója díjban Páll Andrea kollégánk részesült; a Karon végzett szakmai munkája elismeréseképp pedig Dékáni Elismerő Oklevelet kapott Dr. Kiss János főiskolai tanár.
A szakkollégisták kiemelkedő teljesítményét díjazó Verzár Frigyes-díjat Horváth Cintia szociális munkás hallgató vette át. A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Elnökségének elismerő oklevele kitüntetésben részesült Kovács Zoltán hallgató, az Alma mater emlékérmet Varga Balázs Bence vehette át.

Az okleveleket és kitüntetéseket Prof. Dr. Bartha Elek oktatási rektorhelyettes és Dr. habil Móré Marianna dékán adta át. Minden kitüntetettnek és a végzett hallgatónknak gratulálunk!
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.