Nyíregyházi Gerontológiai Napok

2019. november 20. - 08:15
2019. November 21-én immáron 12. alkalommal kerül sor a Nyíregyházi Gerontológiai Napok című Tudományos Konferencia megtartására.

 

2019. November 21-én immáron 12. alkalommal kerül sor a Nyíregyházi Gerontológiai Napok című Tudományos Konferencia megtartására. Ez évben az időstudományok két fontos területe, az aktív és tevékeny időskor és az életkor függő szellemi hanyatlás témakörei kerülnek a középpontba.

 

Információ, jelentkezés:  konferencia.unideb.hu


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.