CARPE Konferencia

2019. október 29. - 13:15
2019. október 23-25. között került megrendezésre az 5th. CARPE Konferencia Valenciában.

2019. október 23-25. között került megrendezésre az 5th. CARPE Konferencia Valenciában.

 

A CARPE (Consortium for Applied Research and Professional Education) nemzetközi konzorcium, melynek Európa vezető alkalmazott tudományokkal foglalkozó egyetemei (Hamburgi Alkalmazott Tudományok Egyeteme, Manchesteri Metropolitan Egyetem, Turkui Alkalmazott Tudományok Egyeteme, Utrechti Alkalmazott Tudományok Egyeteme, Valenciai Politechnikai Egyetem, valamint a Debreceni Egyetem) a tagjai. A jelenlegi konferencia az oktatás, fenntarthatóság, innováció, társadalmi kihívások, vállalkozói készség, digitális átalakulás, az egészségügy és a jóllét témáit ölelte körbe.

 

A rendezvényen Karunkat Rusinné dr. habil Fedor Anita mb. általános és tudományos dékánhelyettes és Jávorné Dr. Erdei Renáta tanszékvezető képviselte. Előadásukban a munkaerőpiaci helyzet, a prekariátus jelensége és a szubjektív egészségi állapot összefüggéseinek empirikus eredményeit mutatták be, Labormarket situation, Precariate, Subjective Health címmel.

 

 

CARPE Konferencia


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.