Érettségi előkészítő tanfolyam

2019. szeptember 19. - 14:30

ÉRETTSÉGI  ELŐKÉSZÍTŐ  TANFOLYAM

Egészségügyi alapismeretekből

a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán

 

A 2020. évi felvételi eljárásban bármely alapszakra történő felvétel feltétele, hogy a jelentkező egy tantárgyból emelt szintű érettségi vizsgával és egy középfokú nyelvvizsgával (vagy emelt szintű nyelvi érettségivel) rendelkezzen.

Az Egészségügyi Kar az egészségtudományi képzései iránt érdeklődőknek emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot indít egészségügyi alapismeretek tantárgyból.

 

Ütemezés: 10 hét, heti 1x5 óra, szombatonként 9:00 - 14:00.

Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, 4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 2-4.

Tanfolyam tervezett időtartama: 2019. november, december,        2020. január, február, március, április.

Tanfolyam díja: 25 000 Ft. A tanfolyam díjának megfizetésében részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft.) a tanfolyam első időpontjáig, a második részletet (10.000 Ft) pedig 2019. január 31-ig várjuk a hallgatóktól. A tanfolyam díja magában foglalja az ingyenes próbateszt megírását és értékelését.

 

Az előkészítő tanfolyamon részt vett, a DE Egészségügyi Karra felvételt nyert hallgatók automatikusan bekerülnek egy mentorprogramba, melynek keretében 15.000 Ft-os ösztöndíjkiegészítésben részesülnek!

 

Jelentkezési határidő: 2019. október 30.

  Jelentkezés: A jelentkezési lap letölthető itt.

 

  További információ: a 06-30/246-7623 telefonszámon, illetve a  e-mail címen kérhető.

 

  Az érettségi előkészítő tanfolyam minimum 10 fő esetén indul.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz hozzánk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.