Végzett külföldi hallgatóink

2019. július 11. - 12:30

Először végzett külföldi hallgatóink

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának Egészségügyi Szociális Munka angol nyelvű mesterképzésén először végzett külföldi hallgatók, 2019. június 28.

A szír, egyiptomi, jordán, nigériai hallgatók Stipendium Hungaricum és Keresztény Fiataloknak szóló ösztöndíjprogram keretében tanultak Intézményünkben. 

 

 

First international graduates from Social Work in Health Care Master Program in English language - University of Debrecen Faculty of Health, 28th June 2019.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.