FEVA Kongresszus

2019. május 21. - 16:00

Május 16-17 között rendezte meg karunk a XIII. Főiskolát és Egyetemet Végzett Ápolók Országos Kongresszusát, amelyen az ápolást érintő legfontosabb kérdéseket vitatták meg a résztvevők, így szó volt a kiterjesztett hatáskörű ápolás mesterképzésről, az ápolói életpályamodellről, az ápolói licencről és a nemzeti ápolásügyi stratégia kérdéseiről is.
A plenáris ülésen a konferencia résztvevőit a szervezők és vendéglátók részéről Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere és Dr. habil Móré Marianna, karunk dékánja köszöntötte. 
A kétnapos rendezvényen karunk oktatói közül Ujváriné Dr. Siket Adrienn, Dr. Sárváry Attila, Dr. Takács Péter, Dr. Kósa Zsigmond, Dr. Papp Katalin, Radó Sándorné, Nagyné Hermányos Zsuzsanna, Törő Viktória, Barth Anita szerepeltek önálló, vagy közös előadással. Oktatóink közül többen láttak el üléselnöki feladatokat is. A kiterjesztett hatáskörű ápolás mesterképzés eddigi tapasztalatairól pénteken kerekasztal-megbeszélésre is sor került.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ