Külföldi vendégoktatók

2019. május 09. - 10:45

Dr. Witold Mandrysz, a University of Silesia in Katowice oktatója tartott szabadon választható kurzust karunk magyar és külföldi mesterszakos hallgatóinak május elején, a hátrányos helyzetű régiók jellemzőiről és a leszakadó térségekben folytatott szociális munka lehetőségeiről.

Őt követve a Szervezeti ismeretek tantárgy keretében tartott előadást karunk Szociális Munka és Szociális Gazdaság mesterszakos hallgatóinak május 8-án Dr. Helga Eberherr, az osztrák FH-Campus Wien oktatója. Ezt a kurzust Dr. Eberherr közösen viszi Dr. Kovács János kollégánkkal.

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.