VÁRANDÓSSÁG HETE

2019. április 26. - 10:00

Várandósság Hete 2019. május 9-10.

Idén is szeretettel várja az érdeklődőket a Várandósság hete programsorozat a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Védőnői Módszertani és Népegészségtani Tanszéke valamint a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház közös szervezésében.

A rendezvény a családtervezés, családalapítás, várandósság, szülés, születés, gyermekfogadás témáit helyezi középpontba. A kétnapos eseményen gondoltak mind az érintett szakemberekre, mind az érdeklődő lakosságra, kismamákra, szülőkre egyaránt. Lesz Nyílt Nap a Jósa András Oktatókórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán, de szakmai továbbképzésre is sor kerül.

MEGHÍVÓ

Jelentkezési lap

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.