Kitüntetettek

2019. március 19. - 10:15

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen az Egészségügyi Kar három dolgozója vehetett át elismerést a Debreceni Egyetemen. 
 

A Debreceni Egyetem rektora Elismerő Oklevelet adományozott azoknak az oktatóknak, akik feladataikat kiemelkedő hozzáértéssel, szorgalommal végzik. Az elismerést kapták Dr. Rákóczi Ildikó és Ujváriné Dr. Siket Adrienn, karunk főiskolai docensei.

A több éven át nyújtott kimagasló teljesítményért járó Kiváló Dolgozó kitüntetésben Tilki Ágnes nyelvtanárunk részesült.

Kitüntetetteinknek szívből gratulálunk!

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ