Sikeres habilitáció!

2018. december 04. - 13:00

 

Rusinné Dr. Fedor Anita, főiskolai tanár, intézetigazgatóRusinné Dr. Fedor Anita, főiskolai tanár, intézetigazgató, tudományos életútjának jelentősebb eredményeiről kellett, hogy tanúbizonyságot tegyen a Debreceni Egyetem Társadalomtudományi Habilitációs Bizottsága előtt 2018. december 04.-én.

A prekariátus jelensége és jellemzői Magyarországon címmel tartott tudományos előadásának keretében fejtette ki - angol nyelven is - munkássága egy területén elért eredményeit, mindemellett egy tantermi előadás erejéig a Munkaerőpiac, foglalkoztatáspolitika és esélyegyenlőség témakörét is bemutatta a Szakértő Bizottságnak.

A tudományos előadások alapján a Bíráló Bizottság egyöntetűen javasolta Rusinné Dr. Fedor Anita főiskolai tanár részére a "habilitált doktor" cím odaítélését.

Ezúton is szívből gratulálunk Kolléganőnknek tudományos és oktatói munkájának fontos lépéséhez.
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.