Előadás a Mentálhigiénés Iroda szervezésében

2018. november 23. - 10:30

 

2018. november 20-án az Egészségügyi Karon működő Mentálhigiénés Iroda szervezésében előadást tartott Dr. Szabó Csaba egyetemi docens „A hipnózis: tudomány és tévhitek” címmel. Az oldott hangulatú beszélgetés során hallgatóink és oktatóink rövid áttekintést kaptak a hipnózis történetéről, és a gyakorlati példák ismertetése révén betekintést nyerhettek a hipnózis, mint pszichoterápiás eszköz alkalmazásáról. 

A Mentálhigiénés Iroda szervezésében legközelebb Nagy Tünde tart előadást „A bántalmazás pszichológiai háttere” címmel 2018. december 11-én. Az előadás pontos idejéről és helyéről  hallgatóink és oktatóink a Neptun rendszeren kapnak majd üzenetet. 
 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.