Emelt szintű érettségi

2018. november 05. - 13:00

Emelt szintű érettségi

és Felsőoktatási felvételi szakmai vizsga* előkészítő tanfolyam

TÁRSADALOMISMERET

tárgyból

2019-ben a társadalomtudományi szakra jelentkező diákoknak egy tantárgyból kötelező emelt szintű érettségi vizsgát tenni. Különböző tantárgyak mellett (matematika, történelem, magyar nyelv és irodalom, idegen nyelv) a felvételizni vágyó diákok választhatják a társadalomismeretet.
 
A sikeres emeltszintű érettségi és felsőoktatási felvételi szakmai vizsga megszerzéséhez kívánunk hozzájárulni.

 

  • Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Nyíregyháza Sóstói u. 2-4.
  • Tanfolyam tervezett időpontja: 2019. február 2. - 2019. április 27. (szombati napokon.)
  • Tanfolyam díja: 25 000 Ft. A tanfolyam díjának befizetéséhez részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft) a tanfolyam első időpontjáig, a második részletet (10.000 Ft) pedig 2019. március 29-ig várjuk a hallgatóktól. A tanfolyam díja magába foglalja az ingyenes próbateszt megírását és értékelését.
  • Jelentkezési határidő: 2019. február 1.

 

Jelentkezés: a jelentkezési lap letölthető itt

 

Emelt szintű társadalomismeret érettségivel jelentkezz a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szociális munka alapszakára!

 

Azok a hallgatók, akik értettségi előkészítőre jártak és felvételt nyernek a szociális munka alapképzésünkbe automatikusan bekapcsolódnak a hallgatói tanulástámogató ösztöndíj programunkba, mely anyagi támogatást nyújt a képzés elvégzéséhez. Így akár a befizetett díj teljes összegét is visszakaphatják a hallgatók.

 

 

Visszajelzések:

Tisztelt  Kósa Szilvia!
Mellékletben küldöm az érettségi tanúsitványt, melyre a felkészítést köszönöm az önök oktatóinak, melynek eredményeként sikerült a felvételi a debreceni egyetem, egészségügyi karának, szociális munka levelező szakára.
További jó munkát kívánva a felkészítőknek.
Tisztelettel B. J.

 

Tisztelt Tanárnő! 
Örömmel értesítem a csapat nevében Önt, hogy mindenkinek jelesre sikerült az érettségi vizsga emelt szintű társadalomismeret tantárgyból. 
Köszönjük szépen a felkészítő tanfolyam lehetőségét.
További szép napot kívánok! 
Üdvözlettel: O. V.

 

Kedves Tanárnő!
Tanárnő kérte, ha megkaptuk az emelt társadalomismeret érettségi vizsga eredményét, jelezzük hogy hogyan sikerült. 
66%-al 5 érdemjegyet sikerült teljesítenem. 
Üdvözlettel: C. P. G.

 

Kedves Tanárnő!
Emelt szintű társadalomismeret előkèszìtőre jártam önökhöz.
Nagyon jó volt oda járni.
Tegnap vettem át a tanusìtványt, 77%- ot èrtem el.
Köszönöm!

 

 

Kedves Anita!
Az érettségi eredményem *78%* lett. Így elég nagy a valószínűsége, hogy felvételt nyerek a főiskolára. Köszönöm szépen a segítséget. Nagyszerű dolog, hogy érettségi előkészítőt tartanak.
További jó munkát és minden jót kívánok.
S.-F. A.

 

Tisztelt Tanárnő!
Kérésére (ill. ígéretem szerint) jelzem, hogy 88 %-os eredménnyel megkaptam a társadalomismeret emelt szintű érettségi bizonyítványomat.
Nagyon szépen köszönöm a jól megszervezett, tartalmas felkészítést! Érettségi tekintetében számomra a mindent jelentette, ugyanis úgy alakult, hogy külön készülni semmit sem tudtam,
azzal mentem a vizsgákra, amit az előadásokon hallottam.
Az őszi viszontlátás reményében köszönöm szépen még egyszer.
Üdvözlettel:
K. H. Á.

 

*A felsőoktatási felvételi szakmai vizsgáról az alábbi linken tájékozódhat:

https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/korabbi_elj_archivum/felveteli_tajekoztatok/FFT_2017A/2_pontszamitas/

 

További információ: a e-mail címen kérhető.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.