FELVÉTELT HIRDET, a DE EK Verzár Frigyes Szakkollégiuma

2018. szeptember 13. - 14:00

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar
Verzár Frigyes Szakkollégiuma

FELVÉTELT HIRDET

 

A szakkollégium a hazai tehetséggondozási rendszer eleme, sajátos jogintézmény, öntevékeny egyesülés a magyar nyelvű felsőoktatás rendszerében. Tagjainak, a szakkollégistáknak – akik egyetemi/főiskolai hallgatók vagy más egyetemi polgárok – igyekszik megteremteni a nemzetközi viszonylatban is magas szakmai színvonal eléréséhez a megfelelő környezetet. A Verzár Frigyes Szakkollégium célul tűzte ki a társadalmilag érzékeny és jól informált értelmiségiek képzését, a szakkollégisták tehetséggondozását, önkiteljesedésének elősegítését.
 

A Szakkollégium által nyújtott lehetőségekről és az eddigi tevékenységekről a Kar honlapján lehet bővebben tájékozódni: http://foh.unideb.hu/hu/verzar-frigyes-szakkollegium
 

Várjuk Karunk nappali és levelező tagozatos, alap és mester szakos hallgatóinak jelentkezését, akik szeretnének részt venni a Verzár Frigyes Szakkollégium munkájában! 

 

 

 

 

KIKET VÁRUNK?

  • Olyan hallgatók jelentkezését, akik már kiforrott ötlettel, kutatási területtel, kutatási tervvel rendelkeznek,
  • de olyanokat is, akik érzik magukban a lendületet, de nincs még kiforrott elképzelésük a kutatási témát illetően. Segítünk a témaválasztásban és a megfelelő témavezető meg-találásában is.

 

 

MIT NYÚJT SZÁMODRA A SZAKKOLLÉGIUMI ÉLET? 

  • Közvetlen oktatói támogatást kapsz képességeid kibontakoztatásához, tehetséged kamatoztatásához.
  • Értékes kapcsolatokat biztosít számodra, és lehetőséget, hogy megismerj fontos és érdekes személyeket, és lehetőséget arra, hogy ők is megismerjenek téged.
  • Tudományos ösztöndíjak lehetőségét nyitja meg előtted.
  • Neves előadók kurzusain, tudományos konferenciákon vehetsz részt.
  • Kipróbálhatod magad rendezvények, konferenciák szervezésében, menedzsmentjében.
  • Részesülhetsz olyan pályázatok lehetőségeiből, melyek kizárólag a szakkollégiumokon keresztül érhetőek el.
  • Egy elkötelezett, inspiráló és összetartó közösség tagja lehetsz.
  • És nem utolsó sorban kutathatsz, matathatsz, írhatsz, szerkeszthetsz, izeghetsz és mozoghatsz, nyüzsöghetsz, fejlődhetsz kedvedre.

 

 

HOGYAN JELENTKEZHETSZ? 

A felvételi összesen két – egy írásbeli és egy szóbeli – fordulóból áll. 
Az első fordulóban egy jelentkezési lapot kell elküldened a szakkollégium igazgatójának, Dr. Huszti Éva részére – . A jelentkezési lap tartalmazza a motivációs leveled és a munkaterved (letölthető: http://foh.unideb.hu/hu/verzar-frigyes-szakkollegium).

 

 

Az írásbeli jelentkezés határideje. 2018. október 2. 16 óra 

A szóbeli meghallgatásra ezt követően kerül sor, előre láthatólag 2018. október 8. 14 óra vagy 2018. október 9. 14 óra

 

 

További kérdésekkel fordulj bizalommal hozzánk:

Dr. Huszti Éva főiskola docens
a Szakkollégium igazgatója

Dr. Hüse Lajos főiskola docens
a Szakkollégium igazgatóhelyettese

Horváth Cintia (hallgató)
a Szakkollégiumi Önkormányzat elnöke
 

Orgován Valentina (hallgató)
a Szakkollégiumi Önkormányzat társelnöke
 

 

 

 

Ha úgy érzed, hogy több van benned, ha szeretnéd tehetségedet kibontakoztatni, ha fontos számodra a szakmai ambícióid és ötleteid megvalósítása, akkor jelentkezz közénk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.