Elismerés a kiemelkedő munkáért

2018. március 20. - 15:15

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen az Egészségügyi Kar két dolgozója vehetett át elismerést a Debreceni Egyetemen. 
 

A több éven át nyújtott kimagasló teljesítményért járó Kiváló Dolgozó kitüntetést Prof Dr. Pintér Ákos általános rektor-helyettes az ünnepségen adta át 42 dolgozónak, köztük András Béláné EK TADI ügyintézőnek.

A Debreceni Egyetem rektora Elismerő Oklevelet adományozott azoknak az oktatóknak, kutatóknak, dolgozóknak, akik feladataikat kiemelkedő hozzáértéssel, szorgalommal végzik és az egyetem közéletében aktív szerepet vállalnak. Az elismerést 53-an vehették át, köztük Dr. Horváth László az EK főiskolai docense.
 

     


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.