A tudományos gondolkodás első lépcsőfoka

2018. február 28. - 13:00

 

Sikeres Tudományos Diákköri Konferencia-szerepléssel zárta az elmúlt hetet az Egészségügyi Kar. Az orvos- és egészségtudomány területén négy hallgató mutatta be pályaművét. A társadalomtudományi területen előadást tartó hallgatók közül az országos megmérettetésre négy hallgató – Kupeczik Éva, Csarnainé Pálosi Rita, Diósi Dóra és Orgován Valentina – jutott tovább. Témavezetőik: Dr. Huszti Éva, Dr. Hüse Lajos, Rusinné Dr. Fedor Anita. 
A tehetséggondozó műhelyek különdíját kapta: Kovács Vivien, témavezetője Jávorné Dr. Erdei Renáta.
Az inkubátor szekció legjobb előadását Horváth Cintia tartotta, témavezetője Dr. Hüse Lajos.
A legjobb határon túli előadó Tamás Ágnes, a Partiumi Keresztény Egyetem, Gazdaság és Társadalomtudományi Kar hallgatója lett, témavezetője Dr. Belényi Emese.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.