Duális képzés szociális munka szakon

2017. november 22. - 08:00

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara valamint a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar Szociális Tanulmányok és Szociológia Tanszéke konzorciumi együttműködésében sikeresen pályázott a szociális munkás szak duális képzéssé történő átalakítására.

A projekt célja a szociális munka szak munkaerő-piaci elvárásokhoz való szoros igazodása, az oktatók módszertani fejlesztése. A duális képzés olyan lehetőségeket teremt a hallgatóknak, amely során a szakmai önállósodás magas fokon javul, a gyakorlati ismeretek készség szintű megjelenése természetes eredmény.

A 2017. november 22-én megrendezett projektindítón elhangzott, hogy a képzés sikerességének elengedhetetlen feltétele a gyakorló helyekkel való szoros együttműködés. Elsőként a Start Rehabilitációs Nonprofit Kft. csatlakozott a projekthez, de további együttműködések megkötése is folyamatban van.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.