Minőségbiztosítás

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara a hazai egészségügyi felsőoktatás intézményeként magas szintű, korszerű, sokoldalú interdiszciplináris képzéssel, kutatással és fejlesztéssel járul hozzá a munkaerő-piaci igények kielégítéséhez. Ezt a küldetést a kar, az egyetem oktatói, dolgozói és hallgatói közösen, a minőségügy elkötelezettjeként, hazai és nemzetközi partnerekkel együttműködve, a foglalkoztatók igényeit szem előtt tartva teljesítik. A karon 1999-től működik minőségbiztosítási rendszer. A European Fundation for Quality Management (EFQM) kiválósági modell szerinti kari minőségbiztosítási rendszerbe 2006-tól folyamatosan integráltuk az ISO (először 9001:2000; majd 9001:2008, jelenleg 9001:2015) szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Az ISO szabvány szerint működő minőségirányítási rendszert a belső és külső auditorok évente átvizsgálják.

A kar, a szervezeti egységek vezetőinek, oktatóinak és dolgozóinak célja, hogy szolgáltatásaikkal a végzett hallgatók és az őket alkalmazó munkahelyek egyaránt elégedettek legyenek.

A minőségmenedzsmenttel egyetemi és kari kapcsolatos dokumentumok

 

Minőségügyi dokumentumok - Csak bejelentkezés után!

link: Moodle oldalra

 

EREDMÉNYEINK

 

Elérhetőségek

Frissítés dátuma: 2022.05.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.