Kollégium

KollégiumA Debreceni Egyetem Nyíregyházi Kollégiumában 288 hallgató elhelyezését, 82 lakószobában biztosítjuk. A szobák közül 34, három személyes, ebből 13 összkomfortos, és 45 szoba négy személyes.
Az első éves hallgatók szociális rászorultságuk alapján, egy pontrendszer alkalmazásával nyerhetnek felvételt a kollégiumba, a felsőbb éves hallgatók szintén szociális rászorultság, vagy tanulmányi eredményük alapján nyerhetnek felvételt.
A felvétel egy tanulmányi évre szól.
A kollégiumi szobákban térítésmentes internet hozzáférési lehetőség, megfelelő berendezés (ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű) található. A vizesblokkok szintenként találhatóak, két mosókonyha üzemel 3 db automata mosógéppel. Egy klubszoba, valamint egy tanuló szoba, illetve kondicionáló terem, asztali foci, darts várja a kollégiumi lakókat.
A kollégiumban éjjel – nappali portai szolgálat üzemel, akik a nap 24 órájában segítik a kollégiumi lakókat. A kollégium hátsó udvarán található a filagória, melynek segítségével a diákok több időt tölthetnek a szabadban, illetve 8 db szalonnasütő – grillező hely található az udvaron.
A kollégiumi élet, és a kollégiumi közösség kialakítása érdekében gyakoriak a hallgatói rendezvények, ilyenek például a „kolibulik”, „farsangi rendezvények”, vagy az évről-évre nagy sikernek örvendő „főzőverseny”.

A Debreceni Egyetem Nyíregyházi Kollégiumának elérhetősége:
4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor utca 58-60.
Tel.: (42)/310-606

    Barna Tamás
                                                                                          kollégiumi vezető

 

 

 

Filagória

Frissítés dátuma: 2018.04.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ