Jubileumi szerkesztőbizottsági ülés

2019. június 04. - 12:30

Május 30-31. között tartotta 5 éves jubileumi szerkesztőbizottsági ülését a karunk által alapított Párbeszéd folyóirat. A jubiláló kiadványt Dr. habil Móré Marianna dékán, Dr. Szoboszlai Katalin főszerkesztő és videokonferencia rendszeren keresztül Ferge Zsuzsa akadémikus köszöntötte.
Az ülésen a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár és a Debrecen University Press, a folyóirat kiadója munkatársai mutatták be a megújult egyetemi folyóiratportált. Az ülés alkalmából jelent meg a Párbeszéd legfrissebb száma, amely már az új portálon tekinthető meg.

https://ojs.lib.unideb.hu/parbeszed?fbclid=IwAR1XfyXdGfgOrQpg2RVRPpcLReq...

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.