Hírek

15 aug
Jósavárosi Napok 2022.
Az Egészségtudományi Kar részt vett a hagyományos Jósavárosi Napok rendezvényén.
13 júl
Versenyfelhívás
A DE Egészségügyi Kara szervezi az I. Szülésznő Szakmai Versenyt, Hugonnai Vilma emlékverseny néven, a Magyar Védőnők Szakmai Szövetségével.
13 júl
Konferencia felhívás
A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara 2022. október 27-én szervezi meg az Egészségügyi Szimulációs oktatás jelene és jövője című konferenciát.
11 júl
Segítő szakemberek kaptak diplomát
A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának 85 végzőse, okleveles ápolók, okleveles egészségügyi szociális munkások, mentőtisztek, szülésznők, védőnők vették át oklevelüket pénteken a Díszudvaron megrendezett diplomaosztó ünnepségen.
01 júl
Ünnepi megemlékezés Semmelweis Nap alkalmából
A Szent Damján Görögkatolikus Kórházban ünnepi megemlékezést tartottak.
22 jún
Megjelent az Acta Medicinae et Sociologica
Megjelent az Acta Medicinae et Sociologica aktuális száma.
16 jún
ÚNKP – lehetőség fiatal kutatóknak
A Debreceni Egyetem csaknem 200 fiatal kutatója adott számot az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) sikeres pályázatainak keretében született tudományos eredményeiről az intézmény Tudományos Igazgatóságának június 13-i online konferenciáján.
15 jún
Kezdődnek a diplomaosztók!
Hétvégén megkezdődnek a nyári diplomaosztó ünnepségek a Debreceni Egyetemen, csaknem négyezer végzős veheti át oklevelét a következő hetekben. Elsőként, június 17-én, pénteken 10 és 13 órai kezdettel a Gazdaságtudományi Kar végzett hallgatói veszik át oklevelüket a Főépület Díszudvarán.
03 jún
Egyetemi egészségmegőrzés a gyermeknapon
A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara rendhagyó egészségmegőrző programmal csatlakozott a Debreceni Művelődési Központ homokkerti gyermeknapi rendezvényéhez. Az eseményen a dietetikus és gyógytornász hallgatók a gyerekek és a szülők figyelmét is felhívták az egészséges életmód fontosságára.
01 jún
Diáktudomány 7. – Közösen a tudományért
„Diáktudomány 7.– Közösen a tudományért”– kötet bemutatója. A kötet az idei helyi TDK Konferencián kimagasló eredményt elért pályamunkákból született.

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.