Egészség Expó a Debreceni Egyetemen

2017. november 15. - 16:30
Négy napon át, három helyszínen várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Egészségügyi Bizottságának vándor-expója, amelyen minden az egészséges életmódról szól.

Minden nap egy alma az orvost távol tartja – szól a mondás, ám a rendezvényen a népi orvoslás bölcseleteinél korszerűbb gyógymódokat és életvezetési tanácsokat ismerhetnek meg az érdeklődők.
November 13-16. között az egyetem Műszaki Karán, az Egyetem téri és Böszörményi úti campuson szeretnék felhívni a hallgatók figyelmét az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, az egészségmegőrzés, valamint a betegségmegelőzés jelentőségére.


Az expóról bővebb információ ide kattintva olvasható.


Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.