Felsőoktatási szakképzések

A szociális munka asszisztens felsőoktatási szakképzésben végzettek figyelmébe!

A szociális munka asszisztens felsőoktatási szakképzési szak 2016-tól nem indítható.

Azok, akik korábban vettek részt felsőoktatási szakképzésben (bármely felsőoktatási intézményben) és tanulmányaikat tovább szeretnék folytatni azonos képzési területen (szociális munka), a szakképzésben megszerzett ismereteiket beszámítják legalább 30, legfeljebb 90 kredit értékben. (2011. évi CCIV. tv. a Nemzeti felsőoktatásról 15.§.)

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának döntése szerint a szociális munka alapszakra jelentkező és felvételt nyert hallgatók esetében a szakképzésben megszerzett ismeretekből 90 kredit számítható be, azaz ezeket az ismereteket nem kell az alapképzésben ismételten teljesíteni.

További információk: Patyán László 06-70-366-5744

Frissítés dátuma: 2019.01.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.