Emelt szintű érettségi

Emelt szintű érettségi

és Felsőoktatási felvételi szakmai vizsga* előkészítő

TÁRSADALOMISMERET

tárgyból

2021-ben a társadalomtudományi szakra jelentkező diákoknak egy tantárgyból kötelező emelt szintű érettségi vizsgát tenni. Különböző tantárgyak mellett (matematika, történelem, magyar nyelv és irodalom, idegen nyelv) a felvételizni vágyó diákok választhatják a társadalomismeretet.
 
A sikeres emeltszintű érettségi és felsőoktatási felvételi szakmai vizsga megszerzéséhez kívánunk hozzájárulni.

  • Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Nyíregyháza Sóstói u. 2-4.
  • Tanfolyam tervezett időpontja: 2021. január 9. - 2021. március 20. (szombati napokon)
  • Tanfolyam díja: 25 000 Ft. A tanfolyam díjának befizetéséhez részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft) az előkészítő második időpontjáig, a második részletet (10.000 Ft) pedig 2021. február 6-ig várjuk a hallgatóktól. Az előkészítő díja magába foglalja a próbateszt megírását és értékelését.
  • Jelentkezési határidő: 2021. január 8.

 

Jelentkezés: a jelentkezési lap letölthető itt

 

Emelt szintű társadalomismeret érettségivel jelentkezz a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szociális munka alapszakára!

 

*A felsőoktatási felvételi szakmai vizsgáról az alábbi linken tájékozódhat:

https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_202...

 

További információ: a  e-mail címen kérhető.

 

Frissítés dátuma: 2020.11.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.