Egészségügyi Informatikai Tanszék

A tanszék alapvető feladata a negyedszázada működő Egészségügyi szervező képzéshez kapcsolódó oktatási feladatok ellátása. A tanszéki tudományos kutatás az egészségügyi informatika szerteágazó területeihez kapcsolódva a matematika- és számítástudomány, a gazdaságtudomány, az egészségtudomány és az elméleti orvostudomány területeit érinti.
 

Tanszékvezető

Oktatók

 

További óraadó oktatóink és külső munkatársaink

  • Mogyorós Judit Kállay Kúria vezető

 

Adminisztrátor

 

HÍREK

  • A HEAL ALL projekt célja az egészségturisztikai oktatást támogató intézmények nemzetközi együttműködése. Idővel egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a járvány után a járvány következményei miatt a turizmus a gazdaság egyik legérzékenyebb ágazatává válik. A projektben két felsőoktatási intézmény, egyetem vesz részt: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Sapientia Erdélyi Magyar Egyetem Csíkszeredai Kar. Mindkét kar oktatást kínál a turizmus különböző területein. Az együttműködés másik partnere az INNOVA Észak -Alföldi Nonprofit Kft. (Magyarország), egy regionális fejlesztési és innovációs ügynökség, amelyet a kormány alapított a regionális gazdaság fellendítése és az innovatív kezdeményezések irányítása érdekében. A projekt partnere Marco Polo G.E.I.E. (Olaszország), amelyet 2006 -ban hoztak létre azzal a céllal, hogy előmozdítsák az európai partnerségeket, különösen a HoReCa szektor és a turisztikai mobilitási projektjeiben.

A pályázat első személyes találkozója 2021. augusztus 9-10., helyszíne a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar nyíregyházi campusa. A projektben vállalt feladatok véglegesítése, a honlap tartalmak szinkronizálása és a tréningek, képzések megbeszélése a legfőbb feladat. A találkozó vezetői menedzsment megbeszélésén a legfontosabb koordinációs, pénzügyi és adminisztrációs irányelvek tárgyalása történik. Workshop keretében a modulfejlesztésekre is sor kerül, minden partner bevonásával. Az egyeztetés lehetőséget ad, hogy felvázoljuk a további tevékenységeket, menetrendet és határidőket. 

 

KA2 Strategic Partnerships 2020 Project reference number: 2020-1-HU01-KA203-078799 
HEAlthy Life ALLiance for Health Tourism Education Development and Reorganisation

 

 

Frissítés dátuma: 2021.12.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.