Dékáni köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntök minden kedves látogatót a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának honlapján. Szeretnénk az összes olyan információt megjeleníteni itt, mely segítséget nyújthat a felvételizőknek, diákjainknak, oktatóinknak, az egyetem többi polgárának és az egyetemen kívüli látogatóknak a megfelelő információk eléréséhez.
 
Karunk 1990-ben kialakított elődjének (Egészségügyi Főiskola) megalakulása után az egyetem karaként egészségügyi és szociális képzésekben segíti az egyetemi oktató- és kutatómunkát. Ma már mindhárom (BSc, MSc, PhD és más posztgraduális) szinten kínál ismeretszerzési lehetőségeket magyar és részben angol nyelven is.
 
Célunk olyan ismeretekkel felvértezni az itt végzett diákjainkat, mellyel későbbi munkájukat maradéktalanul és sikeresen láthatják el. A legjobb diákjainknak pedig lehetőséget nyújtunk arra, hogy a tehetséggondozás (pl. Szakkollégiumunk) keretében olyan további tudást kapjanak, mellyel kibővülnek lehetőségeik mind az elhelyezkedés, mind pedig az élet más területein is.
 
Prof. Dr. Semsei Imre
dékán

Frissítés dátuma: 2017.10.13.